Nieuwe website!

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Vandaag hebben we de nieuwe website van de Bond van Zangkoren in Friesland gelanceerd!
 We hebben de website geoptimaliseerd en geupdate volgens de laatste standaarden: dit betekent dat ook iPads en tablets de website nu goed kunnen bekijken. Op de oude website konden bijvoorbeeld iPads de pagina’s niet openen doordat de links niet zichtbaar waren. We hebben dit allemaal opgelost en de website dus voorzien van een nieuw jasje: dit betekent dat sommige dingen op een andere plek kunnen staan dan waar ze voorheen stonden. We hebben wel geprobeerd zoveel mogelijk op dezelfde plek te houden.

Nieuws
Wat één van de grootste wijzigingen is aan de website is een nieuwsgedeelte, op de eerste pagina (‘home’) staan nu de laatste drie nieuwsberichten vermeld. Alle nieuwsberichten worden opgeslagen zodat deze op een later moment altijd weer opgezocht kunnen worden!

Activiteiten
Ook de activiteiten zijn aangepast door ze te verdelen in categorieën. Jaarvergaderingen en concoursen kunnen hierdoor al vroeg en overzichtelijk op de website komen, zodat de koren hier rekening mee kunnen houden!

Voor zowel nieuws als activiteiten zijn we soms afhankelijk van de koren zelf. We horen het dus graag als een koorlid meedoet aan een evenement, als ze een uitvoering hebben of wanneer er een andere leuke activiteit of nieuwswaardigheid is voor de website! Laat dit dus weten voor je koor via het e-mail adres info@bond-van-zangkoren-friesland.nl.

Tips en suggesties?
Er zijn ongetwijfeld nog verbeteringen mogelijk, we horen dit graag via het e-mail adres info@bond-van-zangkoren-friesland.nl. Dit betekent helaas niet dat we elke verbetering kunnen doorvoeren, maar we doen natuurlijk onze uiterste best!