Website updates

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Twee weken geleden is de nieuwe website gelanceerd, wij hebben hier leuke reacties op ontvangen. Nogmaals willen we benadrukken dat tips of opmerkingen altijd welkom zijn! 

Links
Al snel kregen we een bericht van één van de leden, omdat zij zich afvroegen of het ook mogelijk is om een plekje op de website van de Bond te krijgen, voor hun eigen website. Wij hebben naar aanleiding hiervan de website uitgebreid met een “Links” pagina. Je kan de links bekijken door op de pagina “Home” aan de rechterkant de “Links” te selecteren. Je kan ook klikken op de volgende link: Bond van Zangkoren in Friesland – Links. Door de links op deze pagina kan jullie koor beter worden gevonden door mensen die wellicht bij een koor willen, maar ook koorleden van de Bond kunnen dan bij jullie een kijkje nemen!

Wij hebben de vrijheid genomen om van de koren waarvan we weten dat ze een website hebben (dit zijn er niet heel veel!), deze alvast toe te voegen op de website. Staat jullie koor er nog niet tussen en hebben jullie wel een website? Stuur dan een mail naar info@bond-van-zangkoren-friesland.nl met een link naar jullie eigen website, graag ontvangen we ook een korte beschrijving (maximaal 255 tekens, meer past echt niet) zodat we deze ook kunnen toevoegen op de pagina.

De galerij
De galerij die in eerste instantie gebruikt werd om de foto’s te weergeven bleek wat fouten te hebben, daarnaast was deze galerij qua snelheid niet optimaal en zorgde dit voor extra laadtijden voor onze bezoekers. Ook werd de server zwaarder belast dan nodig.

Oplossing: nieuwe galerij!
Soms is de oplossing zo makkelijk, de afgelopen week heb ik dan ook een nieuwe galerij gebouwd die sneller werkt en er overzichtelijker uitziet, bovendien is deze meer in pagina’s verdeeld waardoor de laadtijden een stuk verbeterd zijn. Kortom: verbetering! Jullie zullen dit verschil absoluut gaan merken, maar het is bovendien ook een gebruiksvriendelijker systeem geworden.

We hopen dat bovenstaande ervoor zorgt dat de website nog meer gebruikt kan worden en door jullie dus meer als een aanwinst gezien wordt!