Nieuwsbrief mei 2012

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Als afsluiting van een succesvol en gezellig koorseizoen met o.a. het 100-jarig jubileum hebben we een nieuwsbrief opgesteld met belangrijke dingen om te weten, maar ook leuke dingen, dingen die de afgelopen paar maanden zijn gebeurd. Zo stellen de drie (!) nieuwe bestuursleden zich voor, maar blijkt dat we ook nog steeds op zoek zijn naar versterking voor ons team! Scroll dus snel naar de onderkant van dit bericht waar de link staat naar de nieuwsbrief!

Ontwerp veranderd
De nieuwsbrief is vernieuwd om meer te passen bij de website, onze nieuwe ‘huisstijl’ dus! Heeft u tips of opmerkingen hierover? Laat het ons dan weten!

Verspreiding
Deze nieuwsbrief is per mail en post verspreid, wegens vakantie van de secretaris is de papieren nieuwsbrief iets verlaat: desalniettemin is de nieuwsbrief al in pdf verspreid via de e-mail adressen die bekend zijn. Maak deze brief ook gerust bekend bij het koor!

De nieuwsbrief
Druk snel op deze link om de nieuwsbrief van mei 2012 te openen. Wij verspreiden de nieuwsbrief in pdf formaat, als u deze niet kunt openen verwijzen we u graag naar de website van Adobe Reader of van Foxit Reader waar u één van beide programma’s kan downloaden om de pdf bestanden alsnog te kunnen openen.

Voor nu een hele fijne vakantie gewenst, geniet van het weer! Wij zien u volgend jaar weer!