Jubileumconcert Renilde Duif

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Renilde Duif

Renilde Duif vierde op 13 mei 2012 haar 40-jarig jubileum als musicus.
Het bondsbestuur was hiervoor uitgenodigd en maakte graag gebruik van de uitnodiging.

Mevr. Van Wattum en ik (dhr. Dijkstra) reisden naar het Groningse Den Horn waar het concert plaats vond in het prachtig gerestaureerde kerkje.

We waren deelgenoot van een zeer gevarieerd concert waaruit de veelzijdigheid van deze muzikale vrouw over duidelijk werd. Alle muziek stond in het teken van Renilde; ze had er op de één of andere manier altijd iets mee te maken en alle uitgevoerde muziek was door haar gecomponeerd. De middag werd geopend door het Mingd Koar Aldtsjerk, waarvan de jubilaris dirigent is. Het Mingd Koar is al jaren een trouw lid van onze Bond.

Mevr. Van Wattum zette de jubilaris namens de Friese Bond in het zonnetje. De Bond maakt graag gebruik van haar kwaliteiten als dirigent van onze koren of als jurylid bij concoursen e.d. Ons bestuurslid deed haar woorden gepaard gegaan met een speldje, een oorkonde en een fraai boeket bloemen. Het werd een prachtige middag daar in het hoge Groningen.

Het bondsbestuur wenst Renilde nog vele goede jaren toe en niet alleen als musicus.

Bezoek de website van Renilde Duif: www.renildeduif.nl