Oratoriumvereniging Bolsward organiseert MeezingConcert

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Overdag repeteren en uitvoeren op diezelfde middag. Dat kan bij de Oratoriumvereniging Bolsward op zaterdag 8 september 2012, van 9.30 u tot 17.30 u.  Met andere liefhebbers van de zang uit Bolsward en omgeving geeft de OVB een MeezingConcert o.l.v. Pauli Yap met begeleiding van Hoite Pruiksma op het harmonium.  In de prachtige akoestiek van de Broerekerk te Bolsward klinken het poëtische “Hear it wetter” van Hoite Pruiksma op tekst van Aggie van der Meer, het gewaagde “Vater Unser” van Stockmeier en romantische koorwerken van Fauré, Elgar en Rachmaninov.

Deelnemers ontvangen partituren en oefenmuziek per e-mail en daarbij tevens twee consumptiebonnen voor koffie of thee. De kosten bedragen € 5,00 voor OVB leden en € 15,00 voor niet-leden. Voor meer informatie (zoals betalingsgegevens, etc.) verwijzen we graag door naar onderstaand aanmeldingsformulier.
De Bond van Zangkoren in Friesland is niet betrokken bij de organisatie van dit concert, deze organisatie ligt geheel bij de OVB. Voor vragen kunnen alleen de leden van de OVB u helpen, wij als Bond kunnen u hier helaas niet bij helpen.

Website van de OVB Bolsward

Download officieel aanmeldingsformulier