Kerstconcerten

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

De afgelopen weken hebben we al een flink aantal aanmeldingen ontvangen van koorleden die rondom de kerstperiode een concert organiseren. Wij hebben deze allemaal verzameld op de activiteiten pagina zodat deze voor iedereen inzichtelijk zijn.

Op deze pagina staan alle concerten die wij doorgestuurd krijgen van koorleden verzameld, als een concert al is geweest zal deze niet meer op deze pagina te zien zijn. Onder andere het Noord Nederlands Jagerskoor “Prins Hendrik”, Gemengd Zangkoor “Sjongnocht”, het Skarsterkoar en “Noaten op ‘e Sang” hebben hun concerten al doorgegeven!
Ga snel naar de concerten pagina om de concerten tot en met eind 2012 en vanaf begin 2013 te bekijken! Staat het concert van uw koor er niet tussen? Stel dan het secretariaat op de hoogte zodat zij de concerten kunnen doorsturen naar ons!