Concours 2013

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Zaterdag 13 april 2013 is het weer zover! We zullen dan weer een concours organiseren in de Oerdracht in Joure.

Elk koor krijgt 15 minuten om drie nummers ten gehore te brengen waarvan twee nummers beoordeeld zullen worden door een vakjury en een publieksjury. Deelnemen aan het concours is dus een prachtige kans om uw koor voor te stellen aan de koorwereld in Friesland! 

In verband met het drukken van de programmaboekjes willen we deze keer uw aanmelding iets eerder hebben, we kunnen er dan namelijk voor zorgen dat u het programmaboekje mee krijgt op de jaarvergadering. Indien u hier niet aanwezig kunt zijn ligt het programmaboekje op de dag van het concours voor u klaar.

Download hier het programmaboekje: Concours 2013.