POP4YOU stelt zich voor

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Popkoor POP4YOU, het eerste popkoor in HURDEGARYP, is een vierstemmig gemengd koor en heeft een breed repertoire, met popmuziek als hoofdthema.

Het koor is van start gegaan in oktober 2011 met zo’n 40 leden. Sinds 13 april 2012 zijn we een officieel opgericht en geregistreerd koor! Eigenlijk worden alle stijlen en richtingen binnen de popmuziek door POP4YOU gezongen. Het repertoire omvat naast nummers uit de belangrijkste genres van de laatste 40 jaar ook recente nummers, zoals bijvoorbeeld Rolling in the Deep van Adele en One van U2. Wij streven ernaar om ons repertoire strak en swingend te vertolken. Er wordt gewerkt met originele arrangementen die speciaal voor POP4YOU zijn geschreven. Van elk nummer is een vierstemmige bewerking gemaakt die is afgestemd op de vocale verhoudingen binnen het koor.

Na anderhalf jaar repertoire opbouwen, zijn we nu bezig met de choreografie en aankleding van ons koor.

REPETITIES: er wordt elke dinsdagavond gerepeteerd van 20.00 tot 22.00 uur in “de Hof”,  van Weerden Poelmanstraat 3, 9254 CS te Hurdegaryp.

Voor info over ons koor:  popkoorpop4you@gmail.com.

POP4YOU Hurdegaryp