Winterconcert Gemengd Koor Beetsterzwaag

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Op zondagmiddag 23 februari 2014 organiseerde het koor olv. Hinke Jelsma haar jaarlijkse winterconcert. De begeleiding was in handen van de heer Martijn de Jager. De intermezzi werden verzorgd door een instrumentaal “Frjemd Folk” combo. De uitvoering was voor het eerst in de NH-kerk aan de Van Lyndenlaan en dat was wat de klank en de akoestiek betreft een hele verbetering volgens de ingewijden.

Mijn vrouw en ik hebben een zeer genoeglijke middag gehad, waar het koor met name na de pauze goed op dreef kwam. Het is een genot om te horen hoe dit (± 40 leden tellend) koor met een wat hogere gemiddelde leeftijd met plezier maar ook kwalitatief goed hun muziek ten gehore brengt. Petje af!! Het combo bracht Ierse volksmuziek ten gehore en ook dat was erg de moeite van het beluisteren waard. Kortom, we hebben een mooie muzikale middag gehad.

Rinze Visser.