Concours 2014: de voorbereidingen

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

De voorbereidingen zijn getroffen: zaterdag 5 april a.s. zal het concours voor 2014 plaatsvinden. Zoals elk jaar hebben vele koren zich weer aangemeld om hun kunsten te vertonen en om er samen een muzikale en gezellige dag te maken! Ook wij als bondsbestuur zijn natuurlijk al druk met de voorbereidingen waaronder het drukwerk klaarmaken, de dag voorbespreken met de locatie en de laatste bestuursvergadering om de aandachtspunten voor dit jaar te bespreken.

Op onze algemene jaarvergadering van afgelopen zaterdag, 8 maart, lagen de programmaboekjes voor het concours nog niet klaar. De boekjes zijn inmiddels aangeboden bij de drukker. In Joure zullen de boekjes klaarliggen voor de koren en haar leden, één exemplaar zal per post worden verstuurd naar elk koor (ook naar de koren die niet deelnemen aan het concours). Via de website bieden we alvast het digitale programmaboekje aan: download het programmaboekje. Heel graag tot op het concours van 2014!