Jubilate 60-jaar!

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Het Mingd Koar Jubilate Ingelum vierde op 16 november 2014 haar 60 jarige jubileum. Het sfeervolle kerkje van Ingelum was tot de laatste plaats bezet. De middag werd aan elkaar gepraat door DJ Meints, maar de hoofdact was natuurlijk het koor onder leiding van Luuk de Vries met begeleiding van o.a. Klaasje Winkelvoss (piano), IKEA (Koen Denekamp en Anton Huizinga op zang én gitaar) en Wessel de Vries (drums).

Jubilate Ingelum

Het programma bestond uit een top 20 die is samengesteld door het koor, met onder andere Adele, de Beatles, Simon en Garfunkel en nog veel meer. Tussendoor vertolkte IKEA (Inderdaad Koen en Anton) zo nu en dan één van de nummers, zoals bijvoorbeeld “The Sound of Silence” van Simon en Garfunkel. Het koor was helemaal in het nieuw gestoken, met een mooie en frisse blauwgroene kloer. Zoals de meeste koren gaven ze nog wel even aan dat het koor graag meer mannen zou hebben, dus als u in de buurt woont en op zoek bent naar een koor bent u van harte uitgenodigd eens langs te komen op een repetitie!

We hebben erg genoten van deze middag, bedankt dat wij er bij mochten zijn!
Arjan Peters en Albertje van Wattum (en echtgenoot)