BZF op Facebook!

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Sinds enige weken is de Bond van Zangkoren in Friesland ook actief op Facebook. We hebben een Facebook-pagina geopend waarop we onze activiteiten aankondigen en verslagen plaats van bezoeken aan concerten van de koren. Maar ook de koren zelf kunnen hier hun concerten aankondigen! Volgens ons dus een perfecte plek om elkaar op de hoogte te brengen van activiteiten en we hopen dan ook dat veel koren onze pagina zullen vinden. Ga snel naar onze Facebook pagina, een “like” stellen we erg op prijs! We zijn te vinden op de volgende link, of zoek op Bond van Zangkoren in Friesland: https://www.facebook.com/bondvanzangkorenfriesland.

Maar ook daarnaast zitten we niet stil. Zo zijn we druk bezig om de website weer een nieuw jasje te geven waardoor hij gebruiksvriendelijker en overzichtelijker wordt, we verwachten dat deze website half 2015 wordt gelanceerd, dit uiteraard onder voorbehoud. De nieuwe website moet eerst volledig functioneel zijn voordat we deze gaan lanceren!