Ernest Beuving en de Norden Singers

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Cabaretier, liedjesschrijver en zanger Ernest Beuving (vroeger Ernesto van het duo Ernesto en Marcellino) komt na het succes van ‘De Bende van Beuving’ uit 2012 terug naar Heerenveen. Opnieuw met het Heerenveens koor The Norden Singers. De tweede voorstelling van De Bende van Beuving gaat ‘Skoren’ heten en wordt een cabaretesk muziektheaterprogramma vol humor, imitaties, echte verhalen, spontaniteit en geen geposeer.

Ernest Beuving laat zien wat er nodig is om een succesvol levenskunstenaar te worden. Jezelf als scorende winnaar leren zien, ook als de werkelijkheid niet meewerkt daar gaat het om in ‘Skoren.’ Brengt een hoefijzer ook geluk als je er één op je hoofd krijgt? Ja! Dan heb je het geluk dat het paard er niet meer aan vast zat. En is een saai leven saai? Nee, want als je denkt: nou moet er toch wel een keer iets gaan gebeuren en het gebeurt dan weer niet, dan is dat toch verrassend. Met dit soort bevrijdende redenaties wordt het publiek geconfronteerd, dus de avond kan al gauw niet meer stuk. Alleen de carrièrecoaches moeten oppassen. Want als ze echt zo goed zijn in hun vak, waarom zijn ze zelf dan niet verder gekomen?

Tekst, spel en muziek: Ernest Beuving. M.m.v. De Norden Singers.

 

Meer informatie op http://www.ernestbeuving.nl/.