Concours 2015: Programma bekend!

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

De voorbereidingen voor het Concours 2015 zijn vergevorderd, de categorieën zijn bekend en het programma is al doorgestuurd naar alle koren. Vanaf vandaag kunt u bovendien het programmaboekje downloaden op de volgende link: Programmaboekje Concours 2015. Elk deelnemend koor kan op de dag van het concours hun programmaboekjes ophalen, maar via dit programmaboekje kan alvast bekeken worden in welke categorie elk koor zingt, welke koren er überhaupt optreden en wanneer uw eigen koor optreedt.

Helaas hebben we al wel een paar aanpassingen t.o.v. het programmaboekje omdat er onverwachts nog een paar wijzigingen waren:
 – Het 6e koor, Het Veenpolderkoor (Scherpenzeel), is uitgevallen en doet niet mee aan het concours;
 – Het 16e koor, De Boegspetters (Harlingen), is uitgevallen en doet niet mee aan het concours;
 – Het 4e koor, Seniorenkoor Holdert (Drachten), is verplaatst naar het originele optreden van De Boegspetters om 16:45 uur;
 – Het 5e koor, LaMuze. zal een kwartier eerder optreden (als 4e koor).

Wij kijken uit naar een gezellige en feestrijke dag op zaterdag 18 april a.s.! Heel veel succes met de laatste voorbereidingen!