Concours 2015

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

We mogen terugkijken op een geslaagd concours! Zoals elk jaar zat de sfeer er goed in en heeft iedereen mogen genieten van de muziek die ten beste werd gegevens door de aanwezige koren. Ook de publieks- en vakjury hebben zich zichtbaar vermaakt. De scoreformulieren zijn inmiddels al verstuurd naar alle koren, de kritische verslagen en bijbehorende oorkondes zullen naar verwachting binnen nu en twee weken verstuurd worden. Een bijzondere vermelding voor de publiekswinnaars: Loft (8,4), LaMuze (8,3) en SJONGERIJ de Sweach (8,0). Daarnaast heeft Ons Genoegen bij de vakjury de hoogste score behaald: met 223,50 punten een ruim behaalde eerste prijs! De volledige puntenuitslag van de vakjury kunt u hier vinden: uitslag.

Tijdens de opening van de dag heeft de voorzitter het al genoemd, maar wegens bezettingsproblemen binnen de organisatie hebben we dit jaar helaas geen uitgebreid fotoverslag. In de inzingruimte zijn wel foto’s gemaakt, die worden op een later moment beschikbaar gemaakt. Mocht u zelf foto’s hebben die we op de website mogen zetten, dan ontvangen we deze graag! U kunt de foto’s via www.wetransfer.nl mailen naar concours@bond-van-zangkoren-friesland.nl

Heel erg bedankt voor deze leuke dag waar we met zijn allen voor hebben gezorgd en hopelijk tot volgend jaar!

Namens de Bond van Zangkoren in Friesland,
Arjan Peters