Concours 2016 update

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

De uitslagbrieven en de oorkondes van het concours zijn de deur uit! Hiermee is het concours 2016 toch echt op zijn einde gekomen en kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd concours. Wel willen we nog even iets recht zetten. Bij de uitslag vertelde onze voorzitter, Rinze Visser, in zijn enthousiasme dat de prestatie van FromUs om zowel dagwinnaar als publieksprijswinnaar te worden uniek was. Uiteraard hebben de dames een geweldige prestatie geleverd maar we willen toch nog even benoemen dat er meer koren zijn die beide prijzen in de afgelopen jaren hebben weten te bemachtigen. In 2011 en 2014 betrof dit Different Sound en in 2012 en 2013 was dit Solid. Namens het bestuur excuses voor deze opmerking en allen nogmaals van harte gefeliciteerd!