Voorjaarsconcert De Woudklant en Wy dogge ús bêst

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Op donderdagmiddag, 28 april 2016 gaven de koren “De Woudklank” uit Oranjewoud en het Seniorenkoor “Wy dogge ús bêst” uit Heerenveen hun jaarlijkse voorjaarsconcert. De Bond van Zangkoren in Friesland was hiervoor uitgenodigd. Het concert vond plaats in de doopsgezinde kerk te Heerenveen.

De belangstelling was groot en de kerk was vol. Beide koren staan onder leiding van dirigent Lars Mulder en brachten een leuk en afwisselend repertoire ten gehore. Ook de solisten ontbraken niet. Het concert werd afgesloten door een gezamenlijk optreden van beide koren met als laatste lied “Het frysk folksliet” dat door iedereen werd meegezongen. Het was een zeer geslaagde en gezellige middag met enthousiaste zangers en zangeressen onder leiding van een inspirerende dirigent.

Namens de BvZiF
Piety Hooghiemstra-Paulusma