Concerten Norden Singers

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Norden Singers in Belvedère Heerenveen
Norden Singers geeft een kerstconcert in Museum Belvedère te Heerenveen. Het museumgebouw is bijzonder sfeervol en heeft een prachtige akoestiek waardoor de koorklanken bijzonder tot hun recht komen. Dit geeft een unieke combinatie van beeldende kunst en toonkunst.
Het concert vindt plaats op zaterdag 10 december 2016 en begint om 20.00 uur.

Middagconcert Vlieland
Norden Singers Heerenveen en Vocal Group Vlieland zingen samen in de Nicolaaskerk van Vlieland. Vocal Group is een dameskoor bestaand uit 20 dames, gedirigeerd door Judith Olthuis. Norden Singers is een gemengd koor van ruim 50 personen. Dirigent is Dennis Dronkers.
Dit gelegenheidsconcert wordt gegeven op zaterdag 12 november 2016 en begint om 16.30 uur.