Dirigent(e) gezocht!

LET OP! Onderstaand bericht is vanuit de oude website gemigreerd. De weergave kan hierdoor niet optimaal zijn en foto’s kunnen ontbreken in onderstaand artikel.

Wij zoeken per direct een dirigent (m/v) die:

. Een creatieve en enthousiasmerende persoonlijkheid heeft.
. In staat is de muzikale ontwikkeling van het koor vorm en inhoud te geven.
. Affiniteit heeft met voornamelijk klassieke, maar ook populaire muziek
. Pianobegeleiding kan bieden
. Sociaal vaardig is

. Constructief samenwerkt met bestuur en commissies

Mingd Koar Deinum is een zangvereniging met ± 18 enthousiaste leden die onder leiding van haar dirigent probeert op een ontspannen manier maar ook met goede inzet, koorwerken van met name klassieke componisten in te studeren en ten gehore te brengen (o.a. van Brahms, Grieg, Mendelssohn, Fauré). Ook staat er meer populaire (o.a. Don Besig en Nancy Price) en Friese muziek op het repertoire. Mingd Koar Deinum e.o. is een vierstemmig gemengd koor.

Wij repeteren op donderdag van 19.45–21.45 uur in Ons Huis (Tsjerkepaad 13) te Deinum. De repetities starten weer begin september.

Heeft u nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze voorzitter Hinke Meindersma, tel. 058 2552324 / 06-38257241

Wilt u solliciteren, stuur dan uw CV / portfolio en een motivatiebrief z.s.m., doch uiterlijk 15 september 2017 per e-mail naar b.meindersma@chello.nl

           MINGD KOAR, DEINUM