Koorprojecten Evergreens Sneek

Wil jij ontdekken of zingen iets voor je is?
Lijkt het je leuk om te zingen in een groot koor?
Dan is Gemengd Koor Evergreens iets voor jou!

In het nieuwe cursusjaar starten 2 projecten:

Het kinderkoor van Evergreens!
Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Dan is dit iets voor jou! De start is op 13 september. We houden 30 repetities voor €90,-. Op donderdagen van 16.45 tot 17.45 uur oefenen we in De Spil in de wijk Tinga. Het seizoen loopt t/m 1 mei, in de schoolvakanties ben je vrij. Het oefenen gebeurt onder leiding van Johan Velthuis.

Het Koorproject van Evergreens!
Het koorproject is voor belangstellenden vanaf ongeveer 20 jaar. Dit zijn 10 lessen van een uur, waarin we nieuw repertoire instuderen met het koor. De afsluiting is een concert op Tweede Kerstdag. De repetities zijn van 19.45 tot 20.45 in De Spil in de wijk Tinga. We starten op 18 oktober. Kosten € 30,-

Aanmelden voor beide projecten kan via: penningmeester.evergreens@gmail.com

Wie zijn wij?
Gemengd Koor Evergreens heeft meer dan 60 enthousiaste leden: vrouwen en mannen. We zingen een breed repertoire van ABBA, The Police, Mozart, Billy Joel, John Farnham en anderen. Ook Nederlands repertoire van o.a. Harry Bannink. Altijd meerstemmig, soms met solisten uit het koor.

De repetities zijn in de grote zaal van wijkcentrum De Spil op donderdag van 19.45 tot 22.00.
De leiding is in handen van een professionele dirigent: Johan Velthuis. De muzikale ondersteuning verzorgt Albert Jan de Boer, hij is een professionele pianist. Verder vormen we bij sommige liedjes een combo met drum en basgitaar door leden van het koor: Anton Damwijk en Ronald Postma.

Ongeveer 10x per jaar treden we op: altijd in het voorjaar en op Tweede Kerstdag in de Spil, soms op Koningsdag of tijdens Ut Sneek of de (fr)UITmarkt, soms in het Antoniusziekenhuis of Theater Sneek en regelmatig in verzorgingshuizen in Sneek en omgeving.

Wil je meer weten of wil je een keer komen kijken/meedoen, neem dan contact op met Ria Visser: 0515-858811 of mdmvisser@live.nl
Bezoek onze website: www.evergreenssneek.nl. of
Like ons op Facebook.