Femm’tet zoekt 2e alt

Het Friese vrouwenkwartet Femm’tet vraagt per direct: Ben jij 2e alt en lijkt het je wat om in een kleine samenstelling te zingen? Onze huidige 2e alt heeft ons om werk en studie helaas verlaten. Over ons repertoire… Dit is zeer gevarieerd; van een Latijnse mis, liederen uit de romantische tijd, hedendaagse moderne muziek, evergreens en meer vaak voor ons gearrangeerd door onze zangcoach en begeleider Piet Vessies. We zingen graag drie- tot vierstemmig en willen dat blijven doen. Maar laten we ons even voorstellen: Jacqueline Bijmold, 1e alt, Mary Boske, 2e sopraan en Klaske Atema 1e sopraan. Lijkt dit je wel wat kijk, dan op www.dezangbodem.nl en stuur een mail of hier ’n pbtje, we nemen zo gauw mogelijk contact met je op. Vermeldt wel even je naam en telefoonnummer alsjeblieft. Tot zings!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.