Nieuwe website!

Welkom op de vernieuwde website van Bond van Zangkoren in Friesland. Het is misschien even wennen, maar wij hopen dat we u met deze website nog beter op de hoogte kunnen houden van nieuws uit de koorwereld en andere bondszaken. Ook voldoet de nieuwe website aan de nieuwste veiligheidseisen. Wij hebben de nieuwsberichten van de oude website gekopieerd naar de nieuwe website zodat er geen informatie verloren is gegaan.

Nieuw op deze website is een overzicht van onze lidkoren. Alle koren staan op deze pagina met, indien aanwezig, hun website. Heeft uw koor wel een website maar staat hij niet in de lijst? Neem dan gerust contact met ons op, dan vullen we de gegevens aan.

Ook hebben we een evenementenkalender toegevoegd. Koren kunnen hier zelf hun evenementen plaatsen om hun concerten meer bekendheid te geven. Na goedkeuring van het bondsbestuur wordt dit bericht op de website geplaatst.

Vindt u nog iets op de website wat niet helemaal lijkt te kloppen? Laat het ons weten via info@bond-van-zangkoren-friesland.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *