Bestuurslid gezocht!

Het bestuur is kort voor aanvang van het nieuwe seizoen geconfronteerd met de aankondiging van het stoppen van onze bondsbestuurders Wilbert Wisman uit Heerenveen door persoonlijke omstandigheden. Hij kan zijn werk niet meer combineren met het werk voor de BvZiF. Helaas! Wilbert is een kundig bestuurder.
Hij zet een punt achter zijn bondswerk m.i.v. de jaarvergadering in 2019. Derhalve is het bondsbestuur op zoek naar een vervanger.
We vragen aan de koren om hun leden te benaderen of er belangstelling bestaat voor een plaats in het bondsbestuur.
Het bondsbestuur heeft goede ervaring met het “meelopen” in het bestuur, opdat men sfeer kan proeven en ervaring op kan doen, alvorens een beslissing te nemen. Daarom reeds nu ons verzoek. Er is dan nog enige tijd te gaan voor er een beslissing moet worden genomen.
Indien gewenst kan een ieder informatie inwinnen bij de secretaris van de bond via info@bond-van-zangkoren-friesland.nl of via het contactformulier op de website. Hier kunnen ook reacties worden doorgegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.