Vraag en aanbod op website!

Vanaf vandaag is het mogelijk om een bericht te plaatsen op de website waarin u te kennen geeft op zoek te zijn naar bijvoorbeeld een dirigent, een tenor of misschien wel leden in het algemeen! Dirigenten en koorleden kunnen hier op reageren óf zelf een berichtje plaatsen dat ze op zoek zijn naar een koor.

U kunt uw vraag of aanbod plaatsen op de pagina Vraag & Aanbod

Eén reactie Voeg de jouwe toe
 1. Samenwerking gezocht met koren voor een feestelijke avond “JARIG- JIERDEI” met professionele acteurs en muzikanten in het najaar van 2024.

  We zoeken
  – een koor
  – een locatie en organiserende commissie of beheerder

  Een theatraal muzikaal feest dat wordt verzorgd door een koor en met theater en liedjes van De Dames Slier. Planning optredens in Friesland in het najaar van 2024 en in het vroege voorjaar van 2025.

  De Dames Slier zijn Harmien en Lydia Slier. Zij zijn geboren en getogen in Friesland. De dames hebben een feestelijke voorstelling gemaakt, met een combo van drie uitmuntende muzikanten. Zij spelen samen met het lokale koor en dat wordt een avondvullend programma.

  Het koor krijgt een arrangement vooraf toegezonden en er wordt vooraf een keer met elkaar geoefend. Voor de pauze zal het theatergezelschap een grote rol spelen, maar is er wel een samenspel. Na de pauze kan het koor optreden met de eigen nummers.

  Het verhaal van “JARIG” – “JIERDEI”
  Laat je meevoeren in het hartverwarmende verhaal van een moeder die met liefde een verrassingsfeest organiseert voor haar dochter. Maar, wil dochterlief haar verjaardag wel vieren? Met optredens van verschillende artiesten spelen en zingen De Dames Slier op humoristische wijze het feest naar een wankel hoogtepunt. Met medewerking van het combo: Han Hesselink (piano), Tseard Nauta (contrabas, accordeon, viool, banjo) en Gerlo Hesselink (sax, fluit, klarinet).

  Voor het koor en het theatergezelschap is dit misschien wel een buitengewone samenwerking. Een samenwerking die garant staat voor eens wat anders, voor een feestelijke avond en met mensen die de zaal zullen laten bruisen van energie. Heb je belangstelling? Bel dan Ineke Kalteren 0619876661

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *