Spetterend einde Open Fries Kampioenschap!

Over precies twee maanden is het zover, het Open Fries Kampioenschap 2019! Maar liefst 21 koren zullen die dag alles uit de kast halen om Fries Kampioen te worden. We zijn ontzettend blij met de vele opgaven en hopen op een geslaagde dag!

Om deze dag spetterend af te sluiten zijn wij op zoek gegaan naar iets leuks voor in de pauze waarin het bestuur de puntentelling doet. En dat is ieder jaar weer zoeken, want hoewel iedereen zijn eigen smaak heeft doet meezingen het in de koorwereld altijd goed! Dit jaar zijn we dan ook ontzettend blij dat Sander Metz bij ons wil komen optreden! Sander is van alle markten thuis en wij denken dat hij de hele zaal aan het zingen gaat krijgen!

Doet uw koor niet mee aan het concours? Niet getreurd, ook publiek is van harte welkom deze dag! Het programma volgt binnenkort op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *