KWF Korendag

Alweer voor de vierde keer op rij organiseert KWF Aalsmeer een KWF Korendag en wel op zondag 27 oktober 2019.

Het unieke evenement, dat nergens anders in Nederland gehouden wordt voor het KWF Kankerbestrijding, vindt plaats in 4 locaties binnen de Studio’s in Aalsmeer. De Studio’s waren ooit eigendom van Joop van der Ende en zijn nog steeds herhaaldelijk in reclames van oa de Postcodeloterij te zien. Er zijn drie fantastische, gezellige zalen met podia, leuke zitjes en stoelen beschikbaar gesteld maar ook mogen we de grote Theaterzaal met een enorm podium gebruiken. In deze Theaterzaal waar 700 zitplaatsen zijn treden dan de grotere zangkoren op en voor een groot publiek. Uit de enorm enthousiaste reacties van de koorleden en bezoekers blijkt dat het een fantastische ambiance en sfeer is tijdens zo’n Korendag.

Afgelopen week is een vooraankondiging uitgegaan naar alle zangkoren die in de vorige 3 edities hebben meegedaan. Deze week gaat er deze mail naar nog eens 130 zangkoren in heel Nederland om bekendheid te geven aan dit prachtige evenement dat weer geheel in het teken zal staan van KWF Kankerbestrijding zodat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar kanker en de genezing ervan.

Deelnemende zangkoren mogen, net als de vorige jaren, twee optredens verzorgen en als afsluiting is er weer een spetterende finale in de grote Theaterzaal. Zangkoren die belangstelling hebben om mee te doen kunnen alvast een mail sturen naar het KWF Aalsmeer om dit te melden. Op 1 april as zullen de inschrijfformulieren verstuurd worden en dan is het ‘wie het eerst komt het eerst maalt’.

Meer informatie en sfeer impressie van voorgaande jaren vindt u op http://www.kwfaalsmeer.nl of stuur een mail naar koren@kwfaalsmeer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.