Open repetitie Gemengd Koor Boyl

OpĀ 6 april 2019 houdt het Gemengd Koor Boyl een open repetitie. In deze repetitie repeteert het koor stukken, die bestemd zijn voor de jubileumconcerten in het weekend van 10 en 11 november 2019. Het koor bestaat dit jaar 80 jaar. De repetitie is toegankelijk voor alle belangstellenden, maar vooral voor zangers die overwegen lid te worden van een koor en lekker te gaan zingen. Een uitgelezen kans om kennis te maken met koorzang en te ervaren wat muziek met je doet. Het koor heeft leden uit de wijde omtrek van Boijl, zodat er heel wat mogelijkheden zijn om gezamenlijk vervoer te regelen naar de repetities. Het koor dat op dit moment bijna 40 enthousiaste leden telt, kan in alle stemsoorten nieuwe leden gebruiken. Het zou ontzettend leuk zijn als ook jong volwassenen zich gaan aanmelden. Zingen is leuk en gezond en je wordt er vrolijk van.

De open repetitie vindt plaats op 6 april 2019 om 13.00 uur in Dorpshuis De Tille te Boijl.

Meer informatie: www.gemengdkoorboyl.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.