Huldiging leden Gemengd Koor Boyl

Het bestuur van de BvZiF had een uitnodiging ontvangen van het inmiddels tachtig jarige koor voor de jaarvergadering op 17 februari 2020. Hartelijk dank daarvoor. De secretaris van de bond, de heer Gauke Dijkstra, maakte namens de bond gebruik van deze uitnodiging en was een deel van de avond aanwezig.

Tijdens deze vergadering werden twee leden van het koor in het zonnetje gezet. Hitsje Boonstra kreeg een speld en een oorkonde voor 25 jaar lidmaatschap. Jantje de Vries heeft er zelfs al 50 jaar op zitten. Zij ontving uit handen van de heer Dijkstra een “zilveren” speld en een oorkonde. Het koor deed er nog een fraaie bos bloemen bij. We feliciteren de jubilarissen namens alle zangers en zangeressen in de bond met deze fantastische mijlpalen en wensen hen nog vele goede jaren toe op het koor.

Gauke Dijkstra (secr. BvZiF)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *