Open Fries Kampioenschap afgelast

Ook in ons land heeft het nieuwe coronavirus haar intrede gedaan en daarom hebben wij steeds goed gekeken wat wij moeten doen met ons concours.
Momenteel mogen er geen evenementen meer plaats vinden waar meer dan 100 mensen aanwezig zijn tot eind maart. De verwachting is echter dat deze periode nog verlengd zal worden.
Daarom hebben wij met het bestuur besloten het concours op 4 april 2020 niet door te laten gaan.

We vinden het heel jammer maar kunnen en willen de gezondheid van onze leden, onszelf en alle andere aanwezigen niet in gevaar brengen.
De bladmuziek is op dit moment nog bij de juryleden. In principe zullen kopieën vernietigd worden en wordt originele bladmuziek per post teruggestuurd. Indien u ook uw kopie terug wilt ontvangen hoor ik dit graag.

Ik wil alle koren en de personen die zich hebben opgegeven om in de publieksjury deel te nemen van harte bedanken voor hun enthousiasme en hoop natuurlijk dat we alle koren terug zien in november of bij ons concours in 2021! De koren die zouden deelnemen en niet lid zijn van onze bond hoeven de verstuurde factuur niet te betalen. Indien dit al gedaan is zal ik het bedrag zo spoedig mogelijk terugstorten.

Tenslotte adviseren wij onze koren met klem ook kritisch te kijken naar hun eigen concerten maar ook naar repetities. Dit zal niet om zoveel personen gaan dat de 100 mensen wordt bereikt, maar blijft wel een punt van samenkomen waardoor besmetting, zeker in de risicocategorie, grote gevolgen kan hebben. Daarnaast veranderen de adviezen nog veel omdat we nog maar net in de ellende terecht zijn gekomen. Ik wil u dan ook adviseren de website van het RIVM en de lokale GGD goed in de gaten te houden.

Als er nog vragen zijn kunt u altijd contact opnemen.

Eén reactie Voeg de jouwe toe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.