Hoe als koor om te gaan met het coronavirus

Zowel per mail als hier via Facebook kregen wij vragen over hoe om te gaan met de gevolgen die het coronavirus voor koren met zich mee brengt. Vele koren hebben hun repetities en concerten gestaakt en dit brengt gevolgen met zich mee. Wij hadden hier onze idee├źn over maar hebben hiervoor advies ingewonnen bij Koornetwerk Nederland en zij hebben vandaag een bulletin uitgebracht. We hopen dat we hiermee de vragen voldoende kunnen beantwoorden. Het is een uiterst vervelende situatie waarvan het voor nu nog niet goed te overzien is hoe lang het gaat duren. We hopen dat de koren met de in het bulletin genoemde adviezen uit de voeten kunnen. Mochten er problemen zijn waarbij wij van dienst kunnen zijn horen wij dit graag.

De link naar het bulletin: https://koornetwerk.nl/gevolgen-annulering-door-corona/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.