Nostalgische zoektocht

Vandaag hebben wij een verzoek per mail gekregen waarin wij graag willen bijdragen en waar we uw hulp wellicht bij kunnen gebruiken!
Dhr. F. de Wolf zou graag de friese tekst vinden van een nummer dat op 22 juli 2000 in het FEC is gezongen door een groot ‘ming koar’. Het gaat om het slotconcert van Simmer 2000, waarbij op de melodie van “Land of hope and glory” een friese tekst werd gezongen. Een opname hiervan is online te vinden maar onvoldoende van kwaliteit om de tekst goed te verstaan. Dhr de Wolf zou om nostalgische redenen graag de tekst willen hebben, dus wellicht is er iemand van onze huidige koorleden die destijds heeft meegezongen en dhr de Wolf kan helpen aan de tekst? Mocht dat het geval zijn kunt u een mail sturen naar het secretariaat (info@bond-van-zangkoren-friesland.nl), dan zorgen wij dat het bij deze meneer komt.
Alvast bedankt voor het meedenken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.