Oproep Koornetwerk Nederland Dirigentencontact

DirigentenContact is een project van Koornetwerk Nederland voor en door koordirigenten, waar dirigenten elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en werken aan de versterking van hun dirigeerpraktijk.  In verschillende Communities of Practice verspreid over Nederland komen dirigenten live of online samen om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar te inspireren.

De CoP’s zijn ingedeeld op onderwerp of per regio. Zo is er een CoP voor kinderkoordirigenten, een voor mannenkoordirigenten, maar ook een voor dirigenten uit het noorden van het land. De CoP’s worden georganiseerd in samenwerking met lokale partners, en gemodereerd door ervaren koordirigenten. 
Koordirigenten kunnen zich nu opgeven voor de CoP’s. Kijk voor meer informatie op koornetwerk.nl/dirigentencontact en schrijf je in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *