Passion Concert te Lemmer

Muziekvereniging Crescendo en gemengd koor Sjongersnocht brengen op zondag 2 april om 16.00 uur in de Tsjerke oan it Dok in Lemmer een

Passion Concert

We nemen u mee naar de stad Jeruzalem zo’n tweeduizend jaar geleden. Wij horen het verhaal van de laatste dagen uit het leven van Jezus. Een oud verhaal? Dat zou je denken. Maar misschien ook wel een verhaal van nu …
Met deze woorden begint op zondagmiddag 2 april de muzikale vertelling over het lijden en sterven van Jezus.  Crescendo en het koor Sjongersnocht uit Bantega geven samen een Passion Concert in de ‘Tsjerke oan it Dok’. Het publiek wordt meegenomen door de verteller. De muziek en zang, gespeeld door Crescendo en Sjongersnocht, past precies bij het verhaal. Daarnaast maken beelden het geheel compleet. Het belooft een zeer sfeervolle middag te worden!

Toegangskaarten à € 7,50 zijn vanaf 18 maart verkrijgbaar bij:
-Bruinsma, kaas, noten & wijn – Vissersburen 62 – Lemmer
-Kapsalon Jolanda – Middenweg 124 – Bantega

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *