Kerstconcert Evergreens

Datum/Tijd
Data - 26/12/2018
00:00

Locatie
Wijkcentrum de Spil

Categorieën Geen Categorieën


Het Kerstconcert op 26 december begint om 11.00u en vindt plaats in het wijkcentrum de Spil in de wijk Tinga, Molenkrite 169 te Sneek

Het koor zal worden uitgebreid met een delegatie van het in september opgerichte Kinderkoor. Daarnaast wordt het koor versterkt door de deelnemers aan ons Koorproject.

 

Ook dit jaar heeft het koor weer gekozen voor een concert met kerstliederen  op tweede Kerstdag in de prachtig ingerichte grote zaal van de Spil in Sneek.

Onder leiding van dirigent Johan Velthuis zijn mooie nummers ingestudeerd.  Het programma is heel afwisselend: het vlotte Merry Christmas everyone wordt ten gehore gebracht maar ook klassieke nummers als The first Noël en Silent Night. Ook zijn er weer nieuwe nummers toegevoegd: Away in a manger, Santa baby, Kerstmis van Marco Borsato en Hark the herald angels sing beleven hun primeur.

Het kinderkoor moet nog groeien, maar ze gaan wel voor het eerst optreden.

Ons Koorproject is in oktober gestart en de deelnemers hebben met het koor de nieuwe nummers ingestudeerd.

Het koor wordt begeleid door de professionele pianist Albert Jan de Boer. Bij sommige nummers wordt de begeleiding uitgebreid met een eigen combo, bestaande uit een drummer en een basgitarist.

 

De toegang is gratis! Tijdens de pauze wordt een loterij met leuke prijzen georganiseerd ten bate van het koor.

 

Wilt u meer van ons zien: Evergreens neemt ook deel aan het Lemster Dickens Festijn op 15 december en treedt 16 december op als gastkoor bij het Kerstconcert van Concordia in de Mauritiuskerk in IJlst.

 

Volgend jaar organiseert Gemengd Koor Evergreens ook weer een Voorjaarsconcert op 7 april, ‘s middags, ook in De Spil.

 

Meer hierover en over andere zaken betreffende het koor is te vinden op de website van Gemengd Koor Evergreens: www.evergreenssneek.nl.  of op Facebook: facebook.com/evergreenssneek/.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *