Op losse schroeven 2.0

Datum/Tijd
Data - 06/07/2019
00:00

Locatie
Klaas Zijlstra Metaalbewerking

Categorieën


Op losse schroeven 2.0

Muzykferiening ‘OpMaat’ nodigt u allen uit op 6 juli 2019 bij onze hoofdsponsor Klaas Zijlstra Metaalbewerking De Ofslach 11 te Berltsum voor een avondje luisteren, zingen, dansen en entertainment voor jong en oud.

Een prachtige manier om samen met de leden van uw vereniging het seizoen feestelijk af te sluiten.

Afhankelijk van het weer wordt er binnen of buiten opgetreden dus altijd feest.

Het programma van dit muziekfestival start om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur bent u welkom en staat de koffie voor u klaar. Deze avond heeft een vrije entree. De consumpties zijn voor eigen rekening.

DeJe Catering & Events is aanwezig en de tap is de gehele avond open. Een vlot en afwisselend programma door diverse live-optredens staat garant voor een onvergetelijke avond.

De artiesten van dit muziekfestival zijn:

Muzykferiening ‘OpMaat’:

Muzykferiening ‘OpMaat’ heeft voor deze avond een populair programma ingestudeerd waardoor de mogelijkheden van een fanfare u compleet zullen verrassen.

Smartlappen theaterkoor Nooit Meer Eenzaam:

Het smartlappen theaterkoor Nooit Meer Eenzaam uit Utrecht brengt lief en leed met een knipoog en staat bekend om de interactie met het publiek. Waar zij optreden is het publiek blij en uitbundig. Het is een muziekervaring die u niet mag missen.

Hjirris:

Hjirris is een enthousiaste 5 mans band en speelt muziek van de Beatles, Stones, CCR, Hollies en meer uit de jaren ’60 en ’70 en zorgt tot middernacht voor de dansnummers. Dus trek de dansschoentjes maar aan.

Een unieke avond voor muziekliefhebbers!

Zien we jullie op zaterdagavond 6 juli? Gezellig!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *