Workshop Koorregie en podiumpresentatie

Datum/Tijd
Data - 16/02/2019
14:00 - 16:00

Locatie
De Oerdracht

Categorieën


Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze workshop koorregie en podiumpresentatie.

Een goede podiumpresentatie kan bijdragen om de aandacht van het publiek te krijgen en vast te houden. Daarnaast kan een regie de impact van de zang op het publiek versterken.
Het mooie is dat het werken met een regie en/of een verzorgde podiumpresentatie een wisselwerking heeft. Het draagt bij aan de concentratie van het zingen, weten wat je zingt, en het neemt het publiek mee in de beleving en emotie. Op die manier kun je het zingen en je koor een extra dimensie geven. Verras jezelf en je publiek eens.

In de bijlage vindt u de flyer met meer informatie over wat u kunt verwachten. De workshop zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 16 februari 2019 van 14.00 tot 16.00 uur.
Deze workshop wordt gratis aangeboden aan alle leden van de Bond van Zangkoren in Friesland én de koren die niet lid zijn maar wel meedoen aan het concours.
Alleen een kopje koffie/thee in de pauze is voor eigen rekening. De workshop zal plaatsvinden in De Oerdracht in Joure, zodat gebruik gemaakt kan worden van hetzelfde podium als waar het concours plaats vindt. Een unieke kans dus om op het concours nóg beter voor de dag te komen! Echter is de workshop ook goed toe te passen op andere podia dus ook als u niet deelneemt aan het concours kunt u veel opsteken tijdens deze workshop!

Per koor kunnen 2 tot 4 afgevaardigden deelnemen aan de workshop. Het minimaal aantal deelnemers is 15, het maximaal aantal deelnemers is 25. Afhankelijk van het aantal koren dat zich opgeeft kunt u 2 of 4 afgevaardigden meenemen. Wij zullen u hierover uiterlijk 13 februari informeren. Bij onvoldoende deelnemers zal het niet doorgaan in verband met de kosten. Koren kunnen zich opgeven tot maandag 11 februari via info@bond-van-zangkoren-friesland.nl. Indien het niet door gaat hoort u dit uiterlijk 13 februari.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *