Popkoor “Samar” uit Broeksterwâld  is opgericht in mei 2010. In het eerste jaar zijn we uitgegroeid tot een swingend, talentvol en een muzikaal popkoor met een breed repertoire.

Zo’n  40 enthousiaste mannen en vrouwen waarvan de leeftijd varieert tussen de 20 en 75 jaar laat u horen hoe diverse popmuziek kan klinken. De leden van popkoor “Samar” doen dit vol overgave en met veel plezier. De sfeer is dan onderling ook erg gezellig en informeel. Dit alles onder begeleiding van een dirigent. Vanaf september zal dit Jeroen Helder zijn. Verder hebben we nog een toetsenist, een bassist en een drummer. Dit maakt het geheel muzikaal compleet.

Het koor brengt een breed repertoire voor een breed publiek. Ondanks het onverwachte succes van de beginjaren, zijn en blijven we natuurlijk nog altijd volop in ontwikkeling.

Popkoor “Samar”…….. iets voor jou? Elke dinsdag van 20.00uur-22.00uur repeteren we in dorpshuis “de Pipegael” in Broeksterwâld. Meer informatie vind u op onze website www.popkoorsamar.nl

Wil je een keer kijken of het wat voor je is: wees welkom. Zie op de site hoe je in contact met ons kunt komen.