Vraag en Aanbod

Op deze pagina kunt u een bericht plaatsen waarin u kenbaar maakt op zoek te zijn naar een nieuwe dirigent, naar koorleden of naar andere zaken met betrekking tot uw koor. Ook kunnen dirigenten hier een bericht plaatsen waarin zij zichzelf beschikbaar stellen als dirigent.

U kunt een bericht plaatsen door hieronder te reageren. Indien uw zoekopdracht niet meer actueel is kunt u contact opnemen met info@bond-van-zangkoren-friesland.nl met het verzoek tot verwijderen.
Om ongewenste berichten te voorkomen moet uw bericht worden goedgekeurd door ons bestuur voordat het gepubliceerd zal worden. Dit zal op korte termijn gebeuren.

3 reacties Voeg de jouwe toe
 1. Popkoor Pop4You uit Hurdegaryp is op zoek naar een enthousiaste dirigent(e).

  Wij zoeken iemand die op vakbekwame, inspirerende en creatieve wijze leiding aan ons koor kan geven. Ervaring heeft in koorbegeleiding, ons huidig repertoire naar een hoger level weet te brengen en nieuw materiaal op eigen creatieve wijze kan arrangeren. Iemand die actief meedenkt over de toekomst van het koor. Hierin de samenwerking zoekt met onze muziekcommissie en de pianist. Wij zoeken iemand die het optimale uit het koor weet te halen en daarbij de identiteit van het koor respecteert!

  Wij zijn een enthousiast, open en gastvrij popkoor met 30 leden, bestaande uit Sopranen, Alten, Tenoren en Bassen. Een repetitieavond is voor ons een combinatie van serieus werken aan de kwaliteit van ons geluid en lekker zingen binnen een gezellige en ontspannen sfeer. Wij beschikken over een vaste ervaren pianist. Wij streven naar 4 optredens per jaar en repeteren op dinsdagavond in Hurdegaryp van 20.00 – 22.00 uur.

  Interesse? Mail ons!
  popkoorpop4you@gmail.com

 2. Open repetitie Joy for People Gospel Choir

  Joy for People Gospel Choir
  Joy for People Gospel Choir uit Dokkum bestaat uit een enthousiaste en gedreven groep mensen uit de wijde omgeving van Dokkum. Vanuit de gedeelde Christelijke geloofsovertuiging en grote passie voor muziek, gaat het koor voor een hoge kwaliteit in zowel zang, visuele effecten en muzikale begeleiding.

  Uitdaging, plezier, samen het geloof uitdragen, energie en niet te vergeten zingen.
  Dit is een korte samenvatting van wat we bij Joy for People op de maandagavonden doen.
  Spreekt dit je aan? En vind je het geweldig om te zingen?
  Kom dan gerust eens kijken of een paar noten meezingen bij een repetitie op maandagavond. Alle partijen kunnen nog wat extra stemmen gebruiken.
  Een groot deel van de koorleden leest geen noten; niet iedereen kan zomaar thuis even een lied instuderen; niet iedereen houdt van solo zingen. Wat de (koor)leden wel met elkaar gemeen hebben, is de liefde voor muziek!
  Het koor repeteert in de kantine van de Noord Nederlandse Draadindustrie aan de Holwerderweg 33 in Dokkum. Je bent vanaf 19:30u van harte welkom! (aanvang repetitie 19.45u)

  Per direct zijn we op zoek naar een gedreven gitarist, die zowel akoestisch als elektrisch, een mooie touch kan geven aan een diversiteit van repertoire, van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock en stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Daarnaast zijn we op zoek naar een gedreven toetsenist, die op synthesizer de juiste kleuring kan geven aan de muziek.

  Wil je kennis maken met het koor, heb je ambitie om bij Joy for People te komen spelen of wil je proeven of spelen bij een gospelkoor iets voor je is? Kom dan 14 januari 2019 naar de open repetitie!

  Maandag 14 januari 2019: Open repetitie Joy for People Gospel Choir ,
  Locatie: kantine Noord Nederlandse Draadindustrie, Holwerderweg 33, Dokkum.
  Aanvang: 19.45u
  meer informatie: http://www.joyforpeople.nl

  Mocht je 14 januari verhinderd zijn of dit bericht te laat hebben gezien……….je bent ieder andere maandagavond natuurlijk ook van harte welkom! 🙂

 3. Ben jij de inspirerende leider voor ons Gospel Choir met de ambitie om een onvergetelijke indruk achter te laten bij ons publiek?

  WIE ZIJN WIJ
  Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al meer dan 45 jaar wil Joy for People Gospel Choir op deze manier De prachtige Boodschap delen met ieder die het wil horen. In die jaren is de gospelgroep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie in zowel binnen- als buitenland, die zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.
  Met een koor van ongeveer twintig zangers, begeleid door een uitgebreide band (piano, synthesizer, bas, gitaar, drums en een blazerssectie), kan Joy for People Gospel Choir grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de ‘finishing touch’.
  De verbinding binnen de groep, de kwaliteit van de muziek en de kern van de boodschap leiden tot een intense beleving van het geloof. Hieraan geven wij vorm door middel van themadiensten en concerten (kerst, pasen), medewerking verlenen aan kerkdiensten en het zelf organiseren van concerten, bijvoorbeeld in samenwerking met andere verenigingen. De frequentie waarin we optreden is wisselend, maar komt gemiddeld uit op 1 keer per maand.

  WIJ BIEDEN
  Een uitdaging bij een zeer gemotiveerd gospelkoor met een breed repertoire, dat beschikt over een unieke repetitielocatie, begeleidingsband en eigen apparatuur voor licht en geluid om professionele concerten te geven.

  TAKEN
  • geeft op een sturende wijze invulling aan zijn artistieke leiding tijdens de repetities en uitvoeringen;
  • is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de zangkwaliteit van het koor;
  • ontwikkelt visie op en geeft sturing aan repertoire ontwikkeling en arrangementen in samenwerking met de muziekcommissie;
  • geeft zijn bijdrage op liturgische invulling in samenwerking met de liturgiecommissie;
  • geeft sturing aan de technische invulling rond geluid in samenwerking met de technische commissie;
  • signaleert, in afstemming met het bestuur, kansen en ontwikkelingen voor de vereniging;
  • is samen met het bestuur verantwoordelijk voor het onderhouden van externe contacten;

  NIEUWE DIRIGENT
  • heeft affiniteit met de gospel muziek;
  • is beschikbaar op maandagavond;
  • heeft affiniteit met geluidstechniek
  • heeft een conservatoriumopleiding of vergelijkbare opleiding op HBO-niveau gevolgd;
  • beschikt over didactische vaardigheden om het koor nieuw repertoire aan te leren en de zangkwaliteit te verbeteren;
  • kan tijdens uitvoeringen tegelijkertijd koor en begeleidende band dirigeren
  • is bereid om in aanloop naar concerten extra repetities te leiden;
  • kan koorpartijen digitaal inspelen zodat koorleden thuis kunnen studeren (pré);
  • heeft een medebeslissende stem in het te zingen repertoire;
  • kan een realistische planning maken van in te studeren stukken;

  SOLLICITEREN
  Zou jij de nieuwe dirigent van Joy for People Gospel Choir willen zijn? Stuur dan voor 19 januari 2019 je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@joyforpeople.nl. Om de samenwerking tussen koor en dirigent optimaal te ervaren, bestaat de procedure uit een project periode op basis waarvan al dan niet een dienstverband kan worden afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *